Close
Klatreskolen 10 - 13 år viderekommen

Klatreskolen 10 - 13 år viderekommen

hla-icon-info-bw-neg

Klatresenteret er stengt inntil videre på grunn av situasjonen med koronaviruset. Vi fryser alle medlemsskap hos oss og du vil bli kontaktet av oss for mer informasjon.

Klatreskolen er fullbooket frem til sommeren 2020.

hla-icon-price-bw-neg

Pris

200,- per gang
Bindene påmelding frem til sommeren.

hla-icon-calendar-bw-neg

Treningstid

I perioden: 08. januar - 17. juni 2020
Hver onsdag kl. 17:00 - 18:30

Påmelding
hla-icon-about_general-bw-neg

Om klatreskolen 10 - 13 år viderekommen

På klatreskolen Viderekommen får barnet ditt utvikle seg som klatrer i trygge og sosiale omgivelser med erfarne instruktører. Fokuset på klatreskolen vil være sikkerhet, utvikle klatreteknikk, utholdenhet og mestring. Dette kurset passer for barn som er motiverte til å klatre og sikre på topptau og samtidig utvikle klatreferdigheter både i tauklatring og buldring. Det stilles krav til introduksjonskurs eller tilsvarende for å delta på Klatreskolen 10 – 13 år Viderekommen. På introduksjonskurset Nybegynnerkurs Ungdom lærer barna å montere klatreutstyret, gjøre kameratsjekk og sikre hverandre forsvarlig på topptau. Nybegynnerkurs Ungdom går fire ganger i året, og er lagt opp til å passe med tidene til Klatreskolen 10 – 13 år Viderekommen. Deltakerne lærer å sikre hverandre og klatre på topptau. Tilstander som kan medføre risiko for at deltakeren ikke har full fokus på sikringsjobben skal meldes fra om til klatresenteret.

Lurer du på om kurset passer for ditt barn? Ta kontakt med oss på tonsberg@hoytundertaket.no
Klatreskolen vil gå fast en dag i uken, og man melder seg på for hele perioden.

Krav: Nybegynnerkurs Ungdom eller tilsvarende.

Utstyr er inkludert i prisen og kan lånes hos oss.

Maks antall: 9 deltakere

hla-icon-important-bw-neg

Sikkerhet

På kurset sikrer deltakerne hverandre. Foreldre plikter å informere senteret om alle tilstander som kan ha betydning for sikkerheten.