Close
Bedriftsklatring

Bedriftsklatring

hla-icon-info-bw-neg

Klatresenteret er stengt inntil videre på grunn av situasjonen med koronaviruset. Vi avlyser alle kurs og aktiviteter i nærmeste fremtid. Har du meldt deg på kurs vil du bli kontaktet av oss for å finne ny kursdato.

hla-icon-ticket-bw-neg

Bedrifter - opplevelsesklatring

Opplevelsesklatring 2 timer
Pris: 200,- per person
Minimum 10 personer

Inkluderer leie av klatresele

Kjøp billett
hla-icon-time-bw-neg

Tilgjengelighet for opplevelsesklatring

I ordinær åpningstid

Se åpningstider
hla-icon-about_hl-bw-neg

Opplevelsesklatring for bedrifter 2 timer

Ta med kollegaene dine på noe helt nytt de garantert ikke har prøvd før. Opplevelsesklatring er en perfekt introduksjon til klatring og det er et lavterskeltilbud. Her kan man selv bestemme hvor høyt, lett og vanskelig man vil klatre på vegger med ulike temaer. Det trengs ingen forkunnskaper, for opplæringsvideo blir vist på klatresenteret og utstyr får dere låne. Vi har autosikringer som vil sikre dere under klatringen. Dette gjør det enklere å fokusere på klatringen.

Dette blir garantert den nye "snakkisen" i lunsjen!

hla-icon-about_hl-bw-neg

Bedriftsavtale eller kurs?

Bedriftsavtale
Har du en gjeng aktive ansatte som kunne tenke seg å bruke klatring og buldring som trening? Vi setter gjerne opp en bedriftsavtale for dere! Kontakt oss for tilbud og informasjon.

Nybegynnerkurs og Ledkortkurs
Har klatringen allerede gitt mersmak? Vi arrangerer gjerne egne eksklusive kurs for dere i bedriften. Kontakt oss for tilbud og informasjon.

Kontakt oss