Smitteverntiltakene er på plass. Les mer her

Close
hla-icon-about_hl-bw-pos

Pris NKF Grunnkurs

1900,- pr/pers NKF Grunnkurs (topptau og ledkurs)

990,- topptau/ledkurs pr/pers

Varighet

2 dager av 4 timer

6 deltakere per instruktør

Minimum 4 deltakere for å gjennomføre kurset


Det er mulig å velge kun topptaukurs eller ledkurs. Se valg i påmelding.

hla-icon-about_general-bw-pos

Om NKF Grunnkurs

Dette er kurset for deg som ikke har klatreerfaring fra tidligere. Du lærer alt du trenger for å klatre på innevegger. På kurset lærer du sikringsteknikk, bruk av utstyr og riktig opptreden i et klatresenter, slik at du kan ta vare på din egen og medklatrernes sikkerhet.
Du lærer om potensielle farer som er forbundet med klatring. Kurset er primært et sikringskurs, men man må påberegne å klatre. På kursene gir vi en innføring i enkel klatreteknikk.

Kurset gjør deg godt skikket til å gå opp til Brattkortprøven.

Lån av utstyr er inkludert i prisen. Deltagere må ha fylt 13 år innen siste kursdag. Deltagere under 18 år må ha foresattes samtykke for å delta på kurset.

Påmelding

Teknikkurs

hla-icon-about_hl-bw-pos

Pris Teknikkurs

500,- pr/pers

Varighet

2 timer
6 deltakere per instruktør

Minimum 4 deltakere for å gjennomføre kurset

hla-icon-ticket-bw-pos

Datoer kommer!

Påmelding
hla-icon-about_hl-bw-pos

Om Teknikkurs

Dette kurset passer for deg som ønsker å ta klatringen til neste nivå og klatre hardere! Instruktøren tilpasser individuelt så du vil få oppfølging på ditt nivå. Fokus på kurset vil være grunnleggende eller avansert klatreteknikk, hvordan du kan bevege deg mer hensiktsmessig i veggen og klatrespesifikk trening. Det anbefales at du driver med egentrening ved siden av. Her møter du andre klatreinteresserte og kanskje en fremtidig klatrepartner! Dette kurset går over to timer og du vil få hjelp og veiledning til å jobbe med det du trenger for å bli en enda bedre klatrer.

Det kreves ingen forkunnskap eller kurs for å melde seg på. Her er det mye læring å hente om du ikke har trent på teknikk før. Kurset vil bli holdt i buldrerommet på klatresenteret.